TUNI_logo

Opiskelijan opas

Opiskelijan oppaasta löydät opintoihin liittyviä ohjeita. Siihen tutustuminen on suositeltavaa, sillä se toimii opintojesi käsikirjana koko korkeakoulumatkasi ajan!


TUNI_logo

SISU

SISU on opetuksen, opiskelun ja opintohallinnon järjestelmä koko Tampereen korkeakouluyhteisölle. Siellä teet henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja kurssi-ilmoittautumiset. Täältä löydät myös omat kurssisuorituksesi.


Logo_Aarresaari

TUNI Aarresaari

Täältä Tampereen yliopiston työ- ja harjoittelupaikkaportaalista voit löytää itsellesi harjoittelu- tai työpaikan. Tarjolla niin kesätyöpaikkoja, harjoittelupaikkoja kuin työpaikkoja opintojen ohelle!


TUNI_logo

Kirjallisten töiden ohjeet

Täältä pääset tarkistamaan yhteiskuntatutkimuksen ohjeet mm. esseiden ja oppimispäiväkirjojen laatimiseen sekä lukupiiriin. Samalla sivulla on myös ohjeet lähdeviittauksiin.


Andor_logo

Andor-hakupalvelut

Andor-hakupalvelusta löydät kaikki Tampereen yliopiston kirjaston aineistot sekä painettuna että elektronisena.


TUNI_logo

SISU-ohjeita opiskelijalle

Tästä voit ladata PDF:n, jossa on tiiviisti kerrottu ohjeet Sisun käyttämiseen ja hyödyllisiä linkkejä.


nysse_logo

Nyssen reittiopas

Nyssen reittioppaasta löydät matkallesi sopivat bussit.


Nyssetutka_logo

Nyssetutka

Nyssetutkalla voit seurata Tampereen joukkoliikennettä reaaliaikaisesti. Nyssetutkaan voit lisätä pysäkkejä suosikeiksi sekä myös yhdistää usean pysäkin tiedot virtuaalipysäkiksi.

TREYn piirissä toimivat järjestöt

TREY on Tampereen yliopiston ylioppilaskunta. Sen piiristä löydät monenlaisia toimijoita harraste- sekä edunvalvontajärjestöistä. Tsekkaa ylioppilaskuntamme järjestömaailman timantit täältä!

SportUni

SportUni on Tampereen korkeakouluyhteisön liikuntapalveluiden tuottaja, jota voivat hyödyntää opiskelijat ja henkilökunta. Yhdellä edullisella maksulla voit käyttää kolmen eri kampuksen liikuntapalveluita!

Unisafka

Unisafkasta löydät kaikki Tampereen yliopiston eri kampuksien viikoittaiset ruokalistat.