Laskutus

Interaktio ry vastaanottaa laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja voitte lähettää laskunne sähköpostitse tai paperilaskut postitse skannauspalveluosoitteeseemme. Näissä tapauksissa noudattakaa alla olevia ohjeita. Mihinkään muihin osoitteisiin lähetettyjä laskuja emme käsittele.

Verkkolaskut

Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö Interaktio ry, 1925542-5 Verkkolaskuosoite: 003719255425
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 003719255425@procountor.apix.fi

 • Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku.

 • Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi.

 • Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb.

 • Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

 • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0–9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

  Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

  Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

  Interaktio ry 19255425
  PL 16112
  00021 LASKUTUS

 • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yhdistyksemme reskontraan, eikä
  mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.

 • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta
  varten.

 • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.