NUORISO- JA LIIKUNTA-ALAN ASIANTUNTIJAT RY

Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry (NUOLI) on järjestö-, nuoriso- ja liikunta-alojen asiantuntija- ja työtehtävissä toimivien sekä näitä aloja korkeakouluissa opiskelevien ammattijärjestö. Nuolen toiminnalla vaikutamme jäsentemme työ- ja opiskeluolosuhteisiin niin työmarkkinoilla kuin korkeakouluissa. Visiomme mukaan korkeakoulutetut nuoriso- ja liikunta-alojen asiantuntijat ovat arvostettuja Suomen hyvinvoinnin tekijöitä. Me Nuolessa luomme edellytyksiä hyvälle työelämälle ja toimimme rohkeasti sekä avoimesti – jäseniämme kuunnellen. Tule mukaan toimintaan!

Opiskelijajäsenyys

Liittymällä opiskelijajäseneksi pääset osaksi nuoriso- ja liikunta-alan ammatillista yhteisöä. Opiskelijajäsenenä saat opastusta esimerkiksi kesätyöhön, työharjoitteluun tai palkkaukseen liittyvissä kysymyksissä. Jäsenenä voit osallistua Akavan Erityisalojen maksuttomiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jäsenille kuuluu maksuton vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus sekä oikeusturvavakuutus.

Opiskelijoille on kaksi jäsenlajia:

  • Opiskelija Basic  10 € / vuosi
  • Opiskelija Pro   8 € / kk tai kertamaksuna 96 € / vuosi

 Opiskelija Pro -jäsenyys sisältää Erityiskoulutettujen työttömyyskassan (Erko) jäsenyyden. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli olet opiskeluiden aikana ollut vähintään 6 kuukautta töissä, olet oikeutettu vähintään 500 euroa suurempaan päivärahaan työttömyysjaksoilta valmistumisesi jälkeen. Päivärahan suuruus on Opiskelija Pro -jäsenillä noin 1250 € ja Opiskelija Basic -jäsenillä noin 740 € kuukaudessa.

Jäsenedut ja -palvelut

Jäsenyyteen kuuluu rahanarvoisia jäsenetuja ja -palveluita. Kaikki liiton jäsenedut ja -palvelut kuuluvat myös opiskelijajäsenyyteen. Olet oikeutettu useisiin Akavan Erityisalojen sekä Nuolen jäsenetuihin ja -palveluihin:

 

Liity nyt!

Nuolen jäseneksi kannattaa liittyä jo opiskelujen aikana. Opiskelijajäseniksi voivat liittyä nuoriso- ja liikunta-alan korkeakoulututkintoa suorittavat henkilöt. Voit liittyä jäseneksi opiskeluaikana täyttämällä liittymislomakkeen. Tervetuloa joukkoomme!

 

Täytä liittymislomake

 

Ota yhteyttä:

Nuolen toimisto

  1. 0201 235 397

toimisto@nuoli.info

Nuoli ry:n nettisivuille tästä.