Kirjasto

Monitoimitilan käsikirjasto on pääasiallisesti Interaktio ry:n hallitsema ja interaktiolaisten käyttämä omatoiminen kirjasto, joka sijaitsee Linna-rakennuksen viidennen kerroksen monitoimitilassa 5017.

Monitoimitilan käsikirjasto koostuu esimerkiksi Interaktiolle tulleista kirjalahjoituksista, monitoimitilasta pitkään olleesta feministisen harrestejärjestön Vatun entisestä käsikirjastosta sekä Tampereen yliopiston kirjaston luopumista kirjoista. Kirjasto sisältää huomattavan määrän esimerkiksi sosiologisia niteitä, kaupunkisosiologiaa sekä sukupuolentutkimusta, mutta monipuolisesti myös muita yhteiskuntatieteellisiä aiheita sekä lisäksi kaunokirjallisuutta, lehtiä, tieteellisiä tutkimuksia, väitöskirjoja sekä sekalaisen erän muiden tieteenalojen kirjallisuutta.

Monitoimitilan käsikirjasto on aakkostettu ensimmäisen kirjoittajan tai toimittajan sukunimen perusteella kirjahyllyihin. Oheisesta painikkeesta voit ladata Excel-tiedoston kirjallisuudesta. Käyttäessäsi käsikirjastoa kirjaathan nimesi, lainaamasi niteen sekä päivämäärän käsikirjastosta löytyvään lainausvihkoon. Lainauksilla ei ole tarkkaa palautusaikaa, mutta muistathan kuitenkin palauttaa lainaamasi kirjat takaisin omalle paikalleen, kun et enää tarvitse niitä. Palauttaessasi kirjan muistathan palauttaa sen takaisin omalle paikalleen aakkostettuun järjestykseen sekä yliviivata oman lainauksesi lainausvihkosta!

Kirjasto on järjestetty sekä lista päivitetty viimeksi 14.8.2019.


Lataa kirjaluettelo PDF-tiedostona

Lataa kirjaluettelo Excel-tiedostona