LIITY JÄSENEKSI

Miksi liittyä jäseneksi?

• Saat juoda ainejärjestötilassa (Linna 5. krs, hissien edessä) kahvia ilman maksua
  • Alennettu hinta ainejärjestön tapahtumiin (sitsit, pikkujoulut, teatterikäynnit, lajikokeilut, illanistujaiset, kevätristeily jne.)
  • Mahdollisuus saada ryhmälippuja isompiin tapahtumiin, kuten Hämeenkadun Appro, Särkän
  • Märkä, kulttuurimatkat, taidenäyttelyt yms.
  • Osallistua Interaktion urheilujoukkueisiin
  • Edunvalvontaa yliopistolla, esimerkiksi hallopedit ajavat opiskelijoidemme etua yliopiston kokouksissa
  • Monitoimitilassa Linnan 5. kerroksessa on käytössä lautapelejä Interaktion jäsenille. Lisäksi ainejärjestötilasta tilasta löytyy erilaisia muita tavaroita, joita saa hallituksen lupaa vastaan lainata.
  • Mahdollisuus hakea matkakulukorvauksia ennalta informoituihin kohteisiin, kuten erilaisiin oppialapäiviin (Sosiaalipolitiikan päivät, Sosiologipäivät jne.)
  • Mahdollisuus hakea Interaktion hallituksen jäseneksi sekä muihin tehtäviin, kuten tuutoriksi

Moni ei ehkä tiedä, että juuri jäsenmaksut ovat merkittävä lähde, josta ainejärjestömme saa rahaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Jotta vuoden varrella olisi mahdollista järjestää paljon hauskaa puuhaa ja osallistua muiden ainejärjestöjen kanssa yhteisiin tapahtumiin, on tärkeää, että jokainen näihin tapahtumiin ja ainejärjestön toimintaan osallistuva maksaisi jäsenmaksun.

Jäsenrekisterissä olevat jäsenet saavat opiskelijakortteihinsa tarrat, joilla he voivat todistaa jäsenyytensä esimerkiksi ilmoittautuessaan risteilylle tai sitseille. Opiskelijakorttiin liimattavan Interaktion jäsentarran saat kuittia vastaan hallituksen rahastonhoitajalta ennalta sovittuna ajankohtana.

Interaktion jäsenyyden koko opiskeluajaksesi saat maksamalla jäsenmaksun (20 €) Interaktion tilille FI76 5730 0820 8658 44 (OKOYFIHH). Käytä maksussasi viitenumeroa 23456. Täytä alla oleva lomake maksun tehtyäsi.

Interaktio ry:n jäsenyystietolomake

Tiedot kerätään Interaktio ry:n lakisääteiseen jäsenrekisteriin.
    Rekisterin pakolliset osiot ovat jäsenen nimi ja kotipaikkakunta.
    Pyydämme myös luvan merkitä rekisteriin jäsenen yhdistykseen liittymisvuoden helpottaaksemme jäsenrekisterin hallinnointia.

Yhteydenotot:
    Rahastonhoitaja: Maiju Ridell
    rahastonhoitaja(at)interaktiory.fi

Täyttämällä tämän kohdan suostun siihen, että liittymisvuoteni merkitään jäsenrekisteriin. Tämä helpottaa jäsenrekisterin hallinnointia.