Yhteiskuntatutkimuksen ainejärjestö Interaktio ry:n hallitukselle voi antaa nimetöntä palautetta täyttämällä allaolevan kaavakkeen. Palautteen yhteyteen voi myöskin jättää yhteystiedot, mikäli haluat Interaktion hallituksen olevan yhteydessä sinuun henkilökohtaisesti.

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta Interaktio ry:n hallitukselle.
Palautteesi voi koskea hallituksen toimintaa tai se voi sisältää viestin välitettäväksi esimerkiksi ylioppilaskunnalle tai yksikön johdolle. Saapuneet palautteet käsitellään hallituksen kokouksissa ja ne raportoidaan myös kokouksen pöytäkirjaan.

Toivoisimme palautteilta asiallisuutta ja perusteluja, jotta voimme hallituksena vastata jäsenistön toiveisiin parhaamme mukaan!

Voit halutessasi jättää palautteen nimettömänä. Hankintatoiveissa toivoisimme kuitenkin, että sisällytät viestiisi yhteystietosi, sillä tämä helpottaa ja nopeuttaa mahdollisten hankintojen tekemistä. Muistathan myös, että voit lähettää viestiä koko hallitukselle osoitteeseen ia-hallitus@lists.tuni.fi . Tapahtumaehdotuksissa kannattaa ottaa suoraan yhteyttä tapahtumavastaaviin: tapahtumat(at)interaktio.fi.

 

    Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?
    Jätä yhteystietosi: